Vacker.


Missing those naked times.


Misen.

Ligger och kollar på dhw. Är dödstrött efter ett grymt pass på gymet! Körde ben och en timmes cardio, nöjd! Min katt har förresten kommit tillbaka efter att ha varit borta i två dar, så har gosat extra med henne idag.


Batiste.

Har hört massa gott om det här torrschampoot så fick bli det! Testade lite snabbt innan och det doftar underbaart! Hur det biter på flåtigt hår återstår att se.


Timshel.

Sitter här uppe och myser framför the day aftet towmorrow med mami. Bra film. Igår fikade jag på andra efter skolan sen bara chillade med michelle på kvällen, vi skulle kolla film men båda somnade hehe. Lugn helg för min del. Skönt endå!


PEACE & LOVE 2012

Hittade bara den lilla fjuttbilden, ville ha en mega.... MEN det är inte det som är det viktiga!!! Det viktiga är att jag nu är stolt ägare av en peace&love biljett WOHOOOOOOOOOO!!!!
Sitter redan nu och planerar festival outfits mihih.

Fluff och lax.

I brist på annat att komma med har ni bilder på dagens kost. Har förstås ätit mer men det har jag inte tagit kort på hehe. Den bestod då av pestolax, sallad och kikärter och sen bär och kesella fluff mmmmmhh, gott!!! Har även sprungit 8 kilometer i eftermiddags, hyggsat nöjd! Mer ska det bli. Nu, matteplugg.


Vit stickad.

Hittade den perfekta vita stickade idag på Kapphal! Den ska definitivt inhandlas när jag har finanser. Så är det med den saken.


Nu borde det va dags att skämmas, tillbaks med ert hat, vi är här för att hämnas.

Min måndag hat bestått mest utav plugg och kaffedrickande, men lika glad för det är jag! Hann även med ett pass på gymmet med far min. Nu springer han runt i huset och känner sig som en superhjälte. Han är för söt. Nu sitter jag med håret inoljat i rapsolja för att få någorlunda styr på burret jag har. Har förberet en smoothie tills imon bitti, den ni.


Jag går i dagar i tröjan du hatar.

Helgen har som alltid varit väldigt härlig. I fredags kollade jag och miche på filmen "Blood diamond" och krängde godis, filmen är för övrigt den bästs ja sätt på länge så den måste ni se! Tipstips. I lördags hade michelle några tjejer över på tacomys som slutade med en impulshemmafest, som alltid. Nu ska jag sova. Upp 06.00 imorrn.


Nia shoes.

Har glömt att visa er mina skor som jag köpte förra året. Har endast andvänt dom 2 gånger då dom är lite för fina för vissa tillfällen hehe, men helt klart värda då man kan njuta av att bara titta på dom!


Älskling, det är livet som leker med oss nu.

Varit sängliggande idag och kollat serier i alldeles för många timmar. Febern vägrade ge sig igår så bestämde mig för att sova bort den. 15 timmars sömn fick det bli och jag tror och hoppas att jag är feberfri när jag vaknar imorgon bitti. Tro det eller ej men jag vill faktiskt till skolan, jobbigt att missa en massa om du frågar mig.


Lite DH innan jag somnar. Perfekt avslut på lovet.


We are all prostitudes.

Lite bilder från hannas 18 års party igåår! mycket trevlig kväll.

.


Titta på mig när jag dansar.

Hade svin skoj i svängsta igår!! Idag har jag mest degat, firat fina mamma som fyller jämt på ferali ocvh chillat hemma hos nellie tills typ nu. Försökt uppdatera bloggen men appen har krånglat som vanligt. Idag är det 18-år fest som står på schemat! Nu ska jag sova! godnatt med er.

You loose your hunger.You loose your way. You get confused and then you fade away.

Degar framför tvn och ska snart packa inför natten. Det blir att spendera natten på långö, myyys.


Denna pojken har aldrig riktigt sett någon i ögonen och jag förstår om du skulle träffa någon bättre sen.

Sitter hemma hos vickan och myser med en massa kaffe. Hittade en hel del i karlshamn idag så nu är jag urfattig... Nåja, imon bli det långö!tror jag..? Ha en bra kväll!


Om jag tar mig ifrån en sviken dröm och hit igen så kanske jag kan känna meningen med tystnaden.

Missade precis tåget till karlshamn..attans!! Vi får ta nästa. Ajja ska fixa mig lite sen ner till tågstationen med mamma och wille. Mysdag.


I remember last year as if it was yesterday.

Gott nytt år på er!
Hoppas ni hade det bra igår! Själv hade jag det superbra och dansade tills fötterna blödde, bokstavligt talat haha.
Väntar på att päronen mina ska komma hem från bio så att jag kan ta mig en nattlig promenad med michelle.

RSS 2.0