Sjuk

Vaknade upp med magsjuka eller något liknande så har bott på toan hela dagen. Känner mig lite bättre nu dock. Bjuder på lite bilder från gårdagen då vi hade middag med familjen nilsson.


CHAIN

Sjukt sugen på den här kedjan! Dålig bild men ni fattar;) här hittar ni det.

Dagens träning:

Första gången jag klarade milen utomhus. Perfekt springväder! Hade till och med tagit på mig för mycket kläder haha.


Saturday

Precis ätit en god påskfrulle och nu ett avsnitt gossipgirl. Så sjukt spännande!! Ska nog träna lite senare sen ätaaaa. Ha en bra lördag hörrni :)


Glad påsk!

Haft en underbar dag med min fina familj. Kollat hockey, ätit en massa godis och mat och tränat. Nu ska jag kolla gossipgirl sen sova tills jag vaknar. Det ni.


Puls

Kom hem från puls för en stund sen. Satt där i över fem timmar haha. Det va svin mycket folk som va ute så dom hade öppet extra länge.


Godis= pb!

Ätit sviin mkt godis idag så slog mitt personbästa idag! 7,9 km på 45 min. Älskar candy.


LOOOOV

Skitglad för nu har jag påsklov wihoooo!! Ska dricka upp kaffet sen dra ner till gymmet. Ikväll ska jag kvällsfika med girlsen :)


Masterchef


ARMY

 
Tjenixen! Kort men intensiv dag i skolan. Fått två redovisningar överstökade så nu återstår endast ett ledarskapsprov sen kan jag ta lov. Tror faktiskt inte jag längtat så här mycket till ett lov någon gång. Är så fruktansvärt skoltrött så ni anar inte. Ska sätta igång med att laga kycklingsallad med halloumi till la famillia sen plugga.

22.51

Hey! Ligger i sängen och försöker öva in mina muntliga redvisningar jag har imon. Går sådär menmen. Har haft en riktigt bra träningsdag eller vad man säger hehe. Körde först ett benpass med Louise och Victoria efter skolan sen hängde jag med pappa nu på kvällen och körde intervaller 6,5 km. Så nu är jag heeelt slut.


Guld

Sovmorgon till 10, yeey. Ska borsta tänderna sen cykla till school. Hade!


Helt blodigt fan

Nej jag äter inte blod... Inte ketchup heller!!! Äter vaniljgröt med smälta hallon MMMMH gott!! Sprang och gick 8.7 km på gymmet och köttade rygg. Va lite arg så det ägde verkligen på löpbandet! Borde va det oftare. Synd att jag har så lång stubin hehe. Nu ska jag kolla på topmodel finalen.


Över mig.

 
Ligger i sängen och lyssnar på ansiktets nya album med lyx kaffe.(alltså ej snabbkaffe eheh) Varit en jobbig med effektiv dag! Lämnade in en stor samhällsuppgift och fick reda på två prov. Klarade matten så firade med rödspätta till middag, så jävla gott!! Nu ska sätta mig med lite plugg innan gym.

Söndag.

Hade det jätte mysigt hos michelle igår!! Blev hyffsat tidigt så gick upp vid halv tio. Har hunnit med att handla, sola och käkat våfflor. Nu ska jag ta tag i det sista plugget.


Rött

Väntar på att melissa ska komma hit så ska mamma köra ner oss till michelle för födelsedagsmiddag. Ha de!


Fyra från igår.


Kvällens

Så här ser jag ut ikväll!! Kommer nog fler bilder sen. Inte hunnit sminka mig än hehe. Nu ska jag ner till stan och hämta upp thaiboxar till mig och michi. Ha en bra fredagskväll hörrni!


NYTT

 
Köpte detta fina på lindex häromdagen! Ska invigas imorgon då det vakas fest.

Not giving in.

Blev precis klar på gymmet. Fick bli ett kort pass idag. Har ju som sagt matteprov imorgon så det är ju prio 1 hehe. Körde iallafall mage och 15 min löpning, nöjd.


17.11

Äter russin i soffan med wille. Testade amandas mellistips, hur gott som helst!!
Borde egentligen plugga matte men ska äta lite först tänkte jag! Vitlöksbröd mmm!


Håret

Var ju som sagt hos frissan todogare idag. Färgade bara utväxten eftersom jag vill spara ut håree hehe. Så här blev det iaf! Känner mig superfräsch hihi :)


Lunch

Precis käkat upp min sviingoda omelett. Ledig idag så har hunnit med gymmet redan! Det blev en timmed cardio. Nu ska jag ner till frissan och fixa utväxten yeey! Välbehövligt.


Stressigt.

Varit sjuukt stressad hela dan eftersom det är så mycket i skolan just nu. Känns dock betydligt mycket bättre nu med tanke på att jag nästan är klar med min novellanalys och känner att matten börjar ordna upp sig! Skönt. Ledig imon så får ju lägga hela dagen på plugg och städning av mitt kaosartade rum. Hann med lite gym med vickis innan med, vi körde armar och lite cardio. Nu är jag förstörd av allt kaffe jag druckit ikväll haha... Kommer aldrig kunna somna :(


Hallå tisdag

 
Börjar först vid 10 idag så passade på att äta frulle i lugn och ro. Det är typ det bästa jag vet. Har hyffsat lång dag sen blir det direkt hem och plugga matte. Prov på fredag....
Sen vid sju blir det gymmet med vickan!
Ha en bra dag hörrni.

GODNATT.

 
 
Har det ganska stressigt just nu så har inte hunnit ta några bilder idag. Har inte så mycket att ta bilder på för den delen hehe. Gymmade iallafall med Michelle och Linda ikväll! Vi körde ben och röv i en timme ungefär sen körde jag hög intensiva intervaller i 45 min, 7,14 km blev det, personbästa, yeey. Nu ska jag försöka varva ner med ett avsnitt gossipgirl.

Bästa mamma

Sötisen kom med denna nyss. Nu kommer plugget gå mycket bättre hehe


Paus i plugget

Suttit med matteboken i flera timmar men har inte lyckats få in speciellt mycket. Hatar matte. Tänkte dra ner till gymmet en stund sen fortsätta när jag kommer hem.


Tacolördaag

Lagat tacos och käkat bj med girlz. Vi snackade mycket om spöken. Nu är jag rädd :( att jag är ensam hemma gör inte saken bättre...


Milen

Sprang milen imorse!! Duktigt stolt hehe. Har städat lite här hemma och nu skulle jag egentligen behöva plugga men vettefan om jag orkar... Helt slut ju :(


Ho hey

Underbara fredag! Kom precis hem från stan. Fredagsfikat hel eftermiddagen som vanligt. Nu ska jag äta hemmagjord pizza sen på bio!! Älskar att gå på bio!!!! Så mysigt. Små citroner gula var förresten svinbra!! Ikväll blir det silver linings playbook.


HELLO THURSDAY

 
 
Riktigt skön dag! trots att det var snöoväder när jag steg upp imorse. Hade endast 2 lektioner idag! eller ah, egentligen skulle jag gå till tjugo i fyra men de flesta va inställda och vissa saker kan jag lika gärna göra här hemma. Brukar ju visserligen inte bli så men ska verkligen försöka idag hehe. Har lånat hem systemkamera från skolan till ett fotoprojekt så passade på att fota lite. Saknar det som fan!! ska nog försöka laga min gamla betta när jag har tid och pengar.

Fuckig aslycklig

Nää nu överdriver jag. MEN är faktiskt glad idag för blev klar med mina stora samhällsuppsats som vägt ca 50 kg på mina axlar, så väldigt skönt att ha det ur världen. Har givetvis en hög med annat som måste göras, but still. Firade lilla michi idag som fyllde 18!!! Festade till det med kladdis och sprutgrädde dagen i ära. Nu ska jag ner till gymmet och lyfta sönder stället eheh.
Btw, lyssnar på håkans nya, gosig!!


NOTHIN' MUCH

Sitter framför datorn med kaffe och plugg. Skulle ju egentligen ta tag i matten men det blev helt plötslgt myyycket intressantare att kolla bloggar hehe. Ska snart ner till stan för biomys med mamma.


Frusen

Ligger fortfarade under filten och fryser efter min och vickis kvällsprommis. Det blev 5 km, duktiga hehe. Nu ska jag sooova, godnatt med er. :)


VILL HAAAA

 
Från HM och Nellly. Velat ha en sån grå topp huuur länge som helst!! blev så glad när jag hittade den på nelly! dock i fel storlek så får vänta lite. SKA HA.

Morgonkaffe.

Obeskrivligt skönt med studiedag. Behövligt. Har hunnit sova ut rejält, druckit den obligatoriska morgonkoppen och käkat en kycklingsallad. Nu ska jag slö läsa lite bloggar sen ner till gymmet.


Te, glass och gossip girl.

Precis klar med plugget, eller ah klar är man ju aldrig när man får samhälle men orkade inte mer hehe. Blivit helt besatt av gossipgirl igen så det blir marathon hela natten. Studiedag imon, weey!!


Räksallad!

Dessa bilder skulle läggas upp vid lunch men glömde hehe. Har iaf haft en chill dag. Gick sådär på gymmet. Rygg pch 1 timmes cardio. Borde egentligen ha haft vilodag idag märker jag.


Run

Har ju varit sjuk ett bra tag så har inte kunnat köra så hårt som jag velat på gymmet, men nu känner jag mig betydligt mycket bättre! Vilket resulterade i 45 min på bandet och 7,58 km. Det tackar jg netflix och gossipgirl för. Hade aldrig fixat det annars. blir så otroligt rastlös av att stirra in i väggen. Är iallfall mycket nöjd. Inte mitt personbästa med det är bra efter att ha haft paus i ca 3 veckor.


Café & Matsal.

 
Lite fler bilder från fredagen. Hade med mig systemkamera från skolan så passade på.

Mega frulle innan gym

Precis slängt i mig frukosten. Mätt som satan!! Nu ska jag cykla ner till gymmet i snöovädret för lite armar och cardio. Nya favvis passet.


The last time i checked you loved my love

Haft en riktigt rolig kväll!! Först middag med girlsen. Tog nachotallrik med kyckling, sviiingott! Sen drog vi lite spontant till karlskrona för fest.


Underbar dag!

Sjukt glad idag!! Måste bero på att det är fredag, kvinnodagen och att jag tränat. Sitter med dricker kaffe och gossipgirl. Ikväll blir det middag på cafe & matsal! Wiii


Dagen i bilder.

Vart busybusy hela dagen. Först skola till 4, kollat när lillebror lirade hockey, gjort världsgod sallad med mamma, tränat med victoria och pluggat! Effektiv dag må jag säg! Nu ska jag checka lite blöggz sen sova. Fredag imon juu, yeey!!


Come night.

Ursäktar min dåliga uppdatering. Haft fullt upp med att softa i det fina vädret haha. Käkade glass på stan innan med michelle och wilmer, gott!!!
Hann med gymmet med, 30 min på crossen, 5 km intervaller och armar.


Lite formbilder såhär på kvällskvisten.

Va skitbra ljus i köket innan så passade på hehe. Nu ska jag och kisen sova, godnatt med er.


Vrålhungriig

Körde 30 min på crossen, 5 km löpning och ben/rumpa i en halvtimme,nöjd. Magen kurrar som satan så nu ska jag gotta mig med detta!


Lax och gym

Precis käkar svingod lax! Det måste nog vara bland de godaste jag vet. Nu ska jag kolla lite bloggar och dricka kaffe sen gymma.


Tisdag.

Ska cykla till skolan nu hade jag tänkt. Försiktigt som tusan den här gången haha... Känns som att axeln har pajjat märkte jag imorse :( hoppashoppas det går över snart!!! Ganska chill dag i skolan, sköönt.


Godaste jag ätit!

Myser framför bert med jorgubbar och smält hallonchoklad. Förtjänar jag verkligen efter den är skit dagen. Började dagen med att glida på guset med cyklen och skrapa upp knäna och handflatorna :( ska strax iväg och vara statist i en film. Hoppas det går bättre hehe :)


Pick your poision


Omel-lätt

Tog fram mina matlagningsskills och slängde ihop en omelett med 2 ägg, en halv lök, lite skinka och lite kvarg, och kryddor of course. Super enkelt.


Söta vänner


Sunday funday

Hade riktigt kul igår faktiskt!! Mår prima idag så det är ju winwin hehe. Lägger nog upp lite bilder från igår senare. Haft en aschill dag! Hängt med mina girlz på katte och sen ätit chips hehe. Nu ska jag se bert och sen johan falk.


Mot meliss!

Glömde publicera...


Uppladdning

Laddar upp med kaffe och favvis chokladen inför kvällens "bravader" som man brukar säga. Först ska vi fira melissa hemma hos henne med middag och massa gottit sen vidare på 20 fest! Nu ska jag nog börja fixa mig!


Like bombs over capitals

Hej! Vaknade dunder tidigt av att wilmer och max spelade sean banan...mindre bra start. Hängde med mamma på lite ärenden och hittade vääärldens finaste jeans! Kommer bli så fina till våren. Men eftersom jag är pank somm en kyrkråtta fick jag åka hem utan dom. Dock med en mörläggnings gardin rikare hehe. Vi handlade på hemvägen så tvingade som vanligt på henne en massa mat som jag vill ha. Av det gjorde jag en svingod kycklingsallad. Nu ska jag ner och träna ryggen sen äta choklad yeey


Spännis bild på gymmet

Gymmar med det går skit... Är förkyld så kanske kommer dö, vem vet? Ska nog hem och äta igen.


Freeedag

Så jävla underbart med helg!!!! Den kommer bli bäst. Pappa har precis varit på city gross och köpt massa mat till mig :):):) så ska äta hela kvällen. Kanske gymma för att min träningslista äger så mkt hehe. Hade gott!


RSS 2.0