Nytt från nelly.

Beställde lite nya baskläder! Nöjd.


Bildbomb

Har haft fullt upp med att leva så har inte hunnit med bloggen. Istället får ni en bildbomb från veckan och helgen. Hade förövrigt en svinbra helg med fest i karlskrona, god mat och mys :)


Onsdag.

Älskar onsdagar! Bara tre lektioner i skolan sen hängde jag med michelle på bryggan och hemma hos henne. Fint väder idag med så är världens gladaste! Käkade middag på café och matsal med vickelina, mysigt! Nu ska jag lära mig mina tyska glosor sen sova som ett litet barn! Puss på er.
Glömde publicera!


Dagens träning:

Körde alltså 8 km löpning. Tungt som tusan men det gick!! Körde även lite rygg men inte så noga med tanke på brist på tid. Måste sluta träningen före plugget åhhh :(


Dog

Eftersom mamma inte vill att jag ska få hepatit så köpte hon färska bär istället haha, så söt! Körde ett stenhårt benpass med melissa och avslutade det med en liten prommenad i vårvädret. Lär vara lagom mör imon.
Nu ska jag läsa min 600 sidor långa engelskabok innan sovdags weey.


08.27

Vaknade upp med världens träningverk imorse... Dock rätt skönt ibland men nån måtta får det va :( precis slängt i mig favvofrullen bestående av delikatessknäcka med massa ost, vaniljgröt med massa stevia och mandlar sen stooor kopp kaffe! Så jävla gött. Nu ska jag fortsätta med kaffedrickandet. Ni får hade gött!

Morgonprommis

Vaknade av mig själv alldeles för tidigt så passade på att ta en prommenad runt ån. Det var sjukt skönt och soligt!! har precis fått i mig en äggmacka med så nu är man på topp hehe. Ha en asbra dag hörrni!!

Bra kväll igår!!


Love it

Såhär bra har jag det idag. Ska snart ner till stan för mys på bryggis med linda och michelle. Sen blir det fest! Ha en skitbra dag i solen! PUSS


Nya skor!

Hittade dessa på kapphal idag! Nöjd tjej. Har letat länge efter ett par så blev verkligen jätteglad haha :)


Nått äkta att hålla fast vid.

Klar med det nödvändigaste. Alltså gym och läsa bok. Skulle egetligen vilat idag men blev så taggad på att träna mage så kunde inte hålla mig! Nu ska jag mysa hela kvällen. Det är jag värd :)


Sool

Mellis och podcast i solen. Bra dag!


Trött dag.

Inte på topp idag om man säger så. Trött på skolan. Trött på att det inte händer nått. Trött på mig själv. Ah ni fattar. Blev iallafall gym i några timmar. Körde armar, 5 km löpning och 30 min på crossen. Hyffsat nöjd. Det var ju som sagt kämpigt idag. Hoppas jag är på bättre humör när jag vaknar imon.


Fitnessguru

Hämtade ut mitt paket från fitnessguru innan. Ni anar inte hur taggad jag är på att träna nu! Ska bli så spännande att smaka :) fick en celsuis av pappa med, sån snällis!


Gratis är godast


Vi dansade för sällan med varann.


GG

Ett eller två avsnitt gg och det här innan läggdags. Trött idag. Kanske beror på att jag gick upp tidigt för att gratta min fina pappa.
Godnatt med er! PUSS


Intervallkärlek

Kom på att jag typ älskar intervaller. Sjukt jobbigt men samtidigt sjukt skönt för psyket när man går. Körde hursomhelst 7,3 km intervaller idag och bröst själv för första gången ever.
Hemma sen väntade grillad fläskfilé, körv, avocado och bea. Godaste på länge. Nu ska jag läsa min tidning, dricka kaffe sen övnkngsköra. Önska mig lycka till...


Lördagen

Appen funkar, äntligen!!! Lite bilder från igår. Vi kollade hockey, firade både pappas födelsedag och deras 20 års bröllopsdag. Mysigt kväll :)


Mangostan.

 
Ligger nydsuchad i sängen med grönt te och biggest looser. Blev hamnrundan tidigare idag. Riktigt skönt! Glömde ställa in running men antar att det blir samma. Väntar på att filip och josefin ska komma hit så vi kan börja kolla på hockeyn och sedan till la casa och äta gomiddag.

Jag är en storm från ingenstans.

bild från september förra året.

Blogg.se appen på mobilen krabbar så har inte orkat uppdatera från datorn. Har inte hänt alls mycket i mitt liv hursomhelst. Va hos Johanna på kvällen och käkade gott och mös. Pappa står i köket och lagar pannkakor så blir väl att kränga lite innan löprunda. Ha en fin lördag, vi hör säkert senare! PUSS.
 

Godmorgon fredag

Stressigt morgon. BNI möte sen idrottsprov... Sen kan jag andas ut och ta helg wihoo


Gröööt

Precis klar med träningen. Blev 7 km pw/löpning. Lite tungt idag med tanke på skavsår och träningsverk i magen haha. Vaniljgröt med hallon, pumpafrön och granola i soffan nu.


Jordgubbar

Käkade världsgo mellis idag, jordgubbar! Dem va lite omogna men goda som fan ändå! Har pluggat lite ergonomi, ätit kycklingsallad och druckit flera koppar kaffe. Helt sjukt trött idag. Ska ner till gymmet med pappa om en stund hade jag tänkt.


Ergonomiplugg

Slö pluggar och äter lite mellis. Äter mest. Prov på fredag så får ligga i lite nu. Ajaj.


Stanna kvar

Bra dag. Hunnit med en hel del plugg, träning och utvecklingssamtal. Nu ska hoppa in i duschen! helt svettig efter 1 timmes spinning och ett hårt benpass.
Hade gött! Puss.


Söndag.

Vaknade vid 12 tiden och drog nästan direkt ner till brunnsparken för loppis. Alla hade redan börjat packa ihop när jag och michelle kom ner så vi satte oss på mandeltårtan i några timmar och gjorde det vi är bäst på, fikade hehe. Va på gymmet en runda efter det. 5 km intervaller och rygg.
Skola imorgon. Sådär kul alltså... Ingen pluggångest dock vilket är skönt.
Ha en bra söndag! Puss.


I met up with the knug

Passande rubrik med tanke på att knugen och silvia var på abb och hälsade på hehe. Jag fick kolla på fabriken och när duktiga lillebror lämnade över en blommbukett till silvia. Helt slut efter det så har gottat mig med kladdkaka och kycklingpasta framför tvn all night. Hoppas ni får en bra lördagskväll! Puss.


NYC

Var inne i karlskrona hela dagen idag med. Den här gången för att hänga med när Michelle blev tatuerad och att mysa lääänge på waynes. Älskar långa fikor hihi. Skulle egentligen inte ha nått men åkte hem med en myströja från cubus iallafall. Fett mysig så värt ändå.


Löken

Är sämst på att göra ingeting så drog ner till gymmet. Körde armar och 5 km löpning. Nu sitter jag i soffan med gröt. Lame jag vet men måste ta tag i kosten efter ett sjukt slappt lov när det gäller den biten. Knäckebröden blev förresten helt kaos... Tog för mycket olja då det blev musli istället haha! Dock god musli så vafan;)


Fröknacke bak!

Ser ut att bli en lugn hemmakväll så passar på att baka lite nya knäckisar! Här har ni receptet igen:

1 dl linfrön
1 dl sesamfrön
1 dl solrosfrön
1 dl pumpakärnor
1 dl dinkelmjöl, fullkorn
1- 1,5 dl olja (beroende på hur konstistensen blir)
Lite honung efter behag
Kryddor ( jag tar timjan)
Salt
180 grader i ca 20 min.


Morgonkoppen.


Tingsryd

Ursäktar min dåliga uppdatering! Haft fullt upp med att ha lov hehe. Var iallafall i tingsryd hela dan. Käkade den klassiska räkmacka på börjes och badade på kaskad med wilmer och max. Det var faktiskt ganska kul!! Fast låg mest i bubblet hehe. Nu ska jag ner och gymma med michelle och linda. Får se vad som händer sen. Hade gött!


Apelsin "MYS"

Precis tryckt i mig en apelsin, har fått dille på det den senaste tiden. Såå gott!! Skulle egentligen kollat GG samtidigt och "myst" med apelsinen men hann inte sätta på det innan den va slut... Oupsi. Körde ett gött benpass och avslutade med 1 mils pw/ löp. De va egentligen inte meningen att jag skulle köra så mycket cardio men michelle kom på slutet så körde lite till :):) nu är man väl back on track efter allt påsksvull och magsjukor. Skönt!


Lite nytt!


Shopping

Kom precis hem från karlskrona! Blev en heldag med mamma. Vi käkade svingod lunch på Café 1344.
Hittade en hel del faktiskt! Lägger upp bilder lite senare. Nu ska jag dricka kaffe wehuu


Prommis med lillbrusch

Blev en prommenad på 6 km i kvällssolen med wille. Vi gick förbi maxi och köpte jordgubbar och hälsade på filip en stund också.


RSS 2.0