Liter med svett

Slog mitt personbästa idag!! Så himla nöjd alltså. Vem hade anat att jag skulle bli en sån löpartjej haha? Ingen förmodligen. Löpning var det absolut värsta jag visste innan! Svettades flera liter typ.. Men det är väl bra antar jag! Ska dricka upp min protein shake nu sen sova! Ska upp omänskligt tidigt imorgon för BNI möte! Spännande


TORSDAG.

Heej! Kom precis hem från andra våningen. Käkade en apgod kycklingsallad med bacon och mys med victoria. Riktigt tuff dag i skolan så det förtjänade jag verkligen. Ska dricka lite kaffe sen ner till gymmet! Hej sålänge


Gymtime!

Ligger för tillfället i total matkoma i sängen. Gjorde en räksallad med vitlök och oregano stekta räkar, blev svingott! Nu väntar jag som alltid på att min käre far ska bli klar så vi kan åka ner till gymmet. Idag blir det ben och cardio!


Nyttiga prottebollar!

Testade att göra nyttiga chokladbollar idag. Blev riktigt gott! Receptet är:

1 burk mini keso (mixas med stavmixer el anna mixer)
1dl sötningsmedel
2 msk kakao
1/2 dl proteinpulver med chokladsmak
1 tsk vaniljsocker
1msk kallt kokt kaffe
3 dl fiberhavregryn

Funkar säkert utan prottepulver men ville ha lite extra och det blev gott.
Mycket recept nu på bloggen men det är bara för jag älskar mat så mycket hehe. Hoppas ni gillart;)
Har förövrigt vilodag idag. Jätte jobbigt med behövligt! Man blir så taggad på träning så det är ju positivt. Det blir inte lika roligt att träna om hela tiden tvingar sig dit fast man egentligen inte vill.


Fröknäckisar.

Gjorde precis två plåtar av mina goda fröknäckebröd. Receptet är:
1 dl linfrön
1 dl sesamfrön
1 dl solrosfrön
1 dl dinkelmjöl, fullkorn
1- 1,5 dl vatten (beroende på hur konstistensen blir)
Lite honung efter behag
Kryddor ( jag tar timjan)
Salt
180 grader i ca 20 min.
Nu: gym!


Gomorron!

Måndag idag och är inte det minsta bitter för det! Börjar 11.40 varje måndag resten av 2:an. Så jävla skönt!! Började dagen med vaniljhavregrynsgröt och en jordgubb/mango smoothie. Mätt som bara den :) nu ska jag börja fixa mig hade jag tänkt. Ha en fin dag!


Bilder från gårdagen.


WOHOOO

Heey!! Är sjukt nöjd med passet idag! Sprang i 45 min, hann bränna av 7 km och 500 kalorier (!!!) sen körde jag lite armar och plankan såklart. Är klar med plugget för ikväll så nu blir det bara att slappa framför brasan resten av kvällen. Underbart!


Nytt!

Mamma drog upp mig tidigt imorse för ärenden i stan! Riktigt nöjd med sportbehån som redan invigts. Nu måste jag börja fixa mig till ikväll! Ska på födelsedagsmiddag hos fina Nellie. Ha en fin fredagskväll!
(Glömde publicera... Haha)


Fredaaaag.

Som himla otroligt jätteskönt med helg ska ni veta!! Haha. Har precis gjort keso/havre pannkakor eftersom vi inte hade nån banan hemma. Blev väldigt gott! Nu ligger jag i soffan och kollar the killing. Ikväll blir det bio och gym med tjejerna! Ha en bra kväll!


Egentid.

Precis stigit upp från badet. Känner att kroppen behövde det efter ett dagens träning. Det gick inte så bra när jag sprang men skyller på magen. Det kommer ju fler tillfällen! Nu blir det ett avsnitt the killing sen sovdags! Godnatt med er.


Figure 8

Hej! Har precis ätit upp min svingoda ceasarsallad med halloumiost. (Är helt galen i halloumi atm hehe) Jobbig dag i skolan men har fått mycket gjort! Har ont i magen hela dagen så har gosat ner mig i sängen för lite kaffe och ett nytt avsnitt av pretty little liars. Ha en fin kväll allihopa!


Ingen kunde röra oss.

Riktigt skön dag i skolan eftersom jag slutade vid 1 haha. Efter det hämtade jag lillebror på skolan! Vi myste med lite netflix sen lagade jag chorizo wook till oss. Kvällen har spenderats framför datorn där vi diskuterat resor och nu har jag satt på lite serier. The killing, superbra och spännande alltså!! Helt inne i det haha.


Godmorgon!

Har lite sovmorgon idag så passade på att göra lite gofrulle! Fick bli bananpannkakor och bär. Verkligen svingoda!! Receptet är: 1 banan, 1 ägg, 1/2 tsk vaniljpulver, 1 tsk stevia - sen mixar du ihop allt med en stavmixer eller vanlig mixer. Hur enkelt som helst! Stek helst på lå värme, annars går dem lätt sönder. Måste fixa mig klart så jag hinner i tid! Puss


Only know your lover when you let her go.

Måndag idag! Det kändes verkligen när jag skulle gå upp imorse kan jag tala om för er... Helt okej dag i skolan iallfall. Lite drygt med håltimme men vi försöker fixa så att vi börjar 11.40 på måndagar istället, hur skönt?? Vi har skaffat netflix hemma så började kolla på The Killing i förmiddags! So far so good! Tränat har jag med gjort! Blev mycket ben/rumpa sen 5 km löpning. Nu ska jag läsa bok sen sova, natti!


20-01-13

Kom precis hem från gymmet! Körde en timme på crossen och sen lite mage. Helt slut! Nu sitter jag i soffan och kollar på en pilgrims död och äter bär och kvarg, mums!


SUNDAY

Sitter i soffan och kollar resor med mamma. Hittat en hel del så är supertaggad redan nu haha. Gjorde en svin god skink sallad med stekt halloumi ost, riktigt gott!! Tänkte läsa lite bok nu sen träna med pappa.


Tillbaka!!!

Har haft en väääldigt lång bloggpaus som ni kanske märkt haha. Blivi akut bloggsugen på den senaste tiden så tänkte sätta igång igen! Haft en riktigt skön dag. Tog en lån prommis längst ån med mamma imorse sen har vi handlat och tagit det lungt.


RSS 2.0