Loved her body but never saw her mind.


Tanning

Hej!! Haft en jobbig men bra dag i skolan. Efter det fikade jag med vickelina på andra våningen, mysigt som alltid! Unnade mig lite solning efter. Med tanke på att hela familjen är bruna som bajs vill man inte känna sig utanför haha. Nu kommer filip och josefin över på middag! Ska bli möjs det med :)


Helt slut!!

Kunde inte hålla mig från att träna så fick bli en långprommis istället! Rikftigt skönt men kallt på slutet. Glömde vantarna... Nu ska jag käka kebabsallad! KYSS


Hallon/choklad/kokos proteinbars!

Rastlös som få så testade att göra dessa proteinbarsen:
2 skopor proteinpulver med chokladsmak
5 dl fiberhavregryn
1-2 msk kakao
2 ägg eller 3 äggvitor
1-2 msk sötning (jag tog stevia)
1 dl kokosflingor
2 dl tinade hallon
1 dl mjölk

1. Sätt ugnen på 150 grader.
2. Blanda protein, havregryn, kokosflingor och kakao i en bunke.
3. Häll i ägg/äggvitor och sötning. Rör ner de tinade hallonen och blanda om.
4. Häll i mjölk och blanda ordentligt. Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper och grädda i ugnen cirka 15 minuter. Skär sedan i bitar medan kakan fortfarande är lite varm.


Sjukis

Hemma från skolan idag. Proppat i en mig te och halstabletter hela dagen och känner mig faktiskt lite friskare. Helt proppmätt efter mammas goda köttfärsås :) ligger för tillfället i sängen och kollar på en dokumentär om skräpmat och socker, om jag inte är helt fel ute haha :) verkar bra änsålänge!


21.13

Myser framför top model med kvargröra och citronvatten! Testade en ny idag, först tinade jag hallonen och la i stevia så det blev som sylt sen hällde jg i kvarg! Blev dundergott :) lidls kvarg är helt klart den bästa, så fluffig!


STHLM

Fått tillbaka mobilen, äntligen. Lite blandade bilder från stockholm bara.


Creepers

 
 
Inviger nya koftan jag köpte i stockholm, så gosig :) från urban outfitters!

Sovmorgon!

Godmorgon på er! Börjar först vid 11.45 idag så har tagit det lungt nu hela morgonen. Tänkte slänga ihop lite lunch snart och fixa mig. Blivit förkyld över helgen, så himla drygt :( 
 

Chokladfluff!

Testade att gör fluff för första gången på hur länge som helst. Hade helt glömt bort hur gott det faktiskt är! Kommer förmodligen bli en favvis framöver hihi :) här har ni receptet:
1 äggvita
1/2 dl kvarg
1/2 mosad banan
1 tsk honung
2 msk rå kakao
Sen är det bara att vispa ihop allt!
 
 
 

MITT RUM.


Hur dom än

Ska cykla ner till brorsan och äta middag hos honom. Hade ingen mat hemma så det var ju bussigt haha. Planerna för kvällen är änsålänge oklara. Vi får se vad som händer helt enkelt! Ha en fin lördagskväll allihopa!

DRÖMGOTT


Första löprundan ute!

 
Var från början meningen att jag bara skulle gå en lång runda sen gå förbi maxi och handla men blev så jävulskt taggad så sprang 45 min ganska snabbt! eftersom jag inte har nån mobil kunde jag inte kolla hur långt jag sprang så det var lite drygt. Sammanlagt var jag ute i 1 1/2 timme, sjukt skönt! Det är verkligen inte alls samma sak som att springa på löpband. Man blir helt klar i huvudet och svettas knappt något!

Morgon mys!

 

Hemma från sthlm!

Hej på er! Ett bra tag sen jag uppdaterat nu.. förlåt! Har varit på resande fot så har inte velat blogga från mobilen på grund av batteri och internet. Var iallafall ute i norrtälje, utlunda måndag ocvh tisdag hemma hos Michelles mormor och morfar, super mysigt! Sen åkte vi in til city och bodde hos min farbror ute i västertorp. Väldigt nära t-banan så det var väldigt smidigt. Har ätit en massa god mat och shoppat upp nästan alla besparingar haha. Blir att leva på gröt tills mamma och pappa kommer hem från marocko imon, bokstavligen. Nu ska jag iväg till Michelle och ätaq tacos sen till Linda för mys med girlzen hehe. 
Glömde förövrigt mobilen i lägenheten och hann slänga in nyckeln i brevinkastet innan jag hann märka det så fick helt enkelt åka utan. Därför är jag nu mobillös så kommer nog bli ganska dålig uppdatering.
Ha en bra fredag!

Yoo

Dålig uppdatering, javeeet!! Här får ni lite matbilder från igår. Tar typ bara matbilder..sad but true. Hade iallfall middag här hemma med tjejerna igår, tre rätters och allt! Mysigt som tusan :) michelle sov här så ligger och väntar på att hon ska vakna. Vart vaken sem typ 10... Så drygt att vakna tidigt :(


.

Känslorna smög sig på dem snarare än slog dem som en hammare i huvudet. De blev alltså aldrig riktigt blixtförälskade utan var en dag ett par utan att riktigt veta hur det blev så. Ovissheten ledde till osäkerhet. Hon var osäker på honom, på hans känslor för henne, hans intentioner ,vilja och hur pålitlig han var.

Lika osäker var hon på sina känslor för honom, hennes egna intentioner - och hur pålitlig var hon själv egentligen? Hon visste ingenting. En tjej fylld av osäkerhet. Hennes självkänsla och självförtroende är det inget större fel på - men hon kunde aldrig bestämma sig för vad hon ville eller kände eller vad han ville och kände. Hon visste att han kände precis likadant.De betedde sig lite som två barn, som satt och sa “du först, nej DU först. Nej DUUU först” i sandlådan med rosiga kinder.

Eftersom de aldrig hade nått kändes det väldigt onaturlig att kräkas ut alla sina känslor i efterhand. Hon väntade på att han skulle visa vad han ville och kände - då kunde hon tänka sig att bestämma sig för vad hennes känslor var. Han gjorde samma sak. De väntade alltså ut varandra - samtidigt som de var gränslöst osäkra på sina egna och den andres känslor. Och vad resulterade i vad? Jo, svartsjuka. Sån där riktigt vidrig svartsjuka där den ena misstänkte den ena för något som ena skulle bli extremt ledsen för, men inte riktigt hade rätt att bli arg över - då de egentligen aldrig lovat varandra något.  Frustration som gnagde dem båda inifrån. Tillslut fanns ingen annan utväg än att att avsluta det hela eller att en av dem spolade ner sin stolthet i toaletten och vågade ta ett beslut och blotta det för den andre - och hoppas på att få samma respons.


Hittade denna på min gamla blogg, så fint! 

 


Kvällsgym!

Har blivit standard att kvällsgymma sent på fredagarna nuför tiden. Så jävla najs!! Man kanske inte får så mkt gjort men det är alltid något! Nu ska jag gosa ner mig i sängen och äta upp mitt naturgodis! Godnatt. :)


Lov!

Obeskrivligt skönt med lov! Kan knappt fatta det själv haha. Alla samhällare fick frukost i skolan imorse, så mysigt! Efter skolan va jag en sväng hos storebror med lite fika.


Glad alla hjärtans dag!

Haft en riktigt bra dag! Inget plugg så har tagit det vääldigt lungt. Gymmade i en och en halv timme. Körde mage, 5 km löpning sen crossen i en halvtimme, nöjd :)) nu ligger jag i sängen och äter äggmacka och ska precis sätta igång The Reader. Borde verkligen inte äta i sängen kladdar en massa men det är ju så praktiskt hehe. Hoppas ni också haft en bra dag! Godnatt :)


21.58

Alltså detta var ju inte dumt alls!! Nu ska jag se film och sova. Godnatt med er :)


Maaud

Svinhungrig efter ett pass på över två timmar! Jag och linda körde armar och sen lite cardio. Grymt nöjd. Borde väl egentligen pluggat men gymma är roligare hehe :):) nu tänkte jag hoppa in i duschen sen pluggaaaaaa


Plugg

Tyska prov imon så nu gäller det att plugga nästan hela kvällen. Drygt men samtidigt ska det bli skönt att ha det överstökat! Ska ta en paus vid fyra för gymmeri.


Frullis!


21.06

Ligger i soffan framför top model. Blev precis klar med allt plugg för ikväll så nu ska jag bara chillää. Blev lite gym, intervaller i en halvtimme och lite mage :) hyffsat nöjd!


Allt grönt

Effektiv dag! Gick upp tidigt på grund av gardasilspruta så har hann med lite tyskaplugg innan jag ens börjat. Sista lektionen iställd med så va hos michelle en stund och drack kaffe samt bokade stockholm!! Så skönt att ha det gjort :))


Från igår!

Hade kul som fan igår, för det mesta hehe. Har blåmärken över hela kroppen och bakis som ett as, mindre kul... :)


Lite nytt!


Heldag i ishallen!

Precis hemkommen från karlskrona. Var uppe redan vid 8 imorse för att kolla på lillebrors hockeycup! Han var superduktig :):) jag och mamma tog en paus och åkte in till stan för några ärenden och donken. Äter för tillfället min goda avveglass och laddar inför ikväll!!


Kvälls gym!

Ner till gymmet och pumpa med girlzen nu hehe!! Sen ska jag kränga naturgodis som aldrig förr!


Freedag!

Uppe med tuppen idag! Ska vara ersättare på BNI så är lite smått nervös men det kommer säkert gå bra! Så skönt med helg! Veckan har dock gått rätt snabbt om du frågar mig. Det blir förhoppningsvis fredagsfika och fajitas ikväll :))


Fruktsallad

Mamma hade gjort detta när jag kom ut ur duschen, så söt :):)


Boy

Haft en hyffsat jobbig dag i skolan. Sista lektionen var iställd så passade på att gymma! Hade bråttom så böev bara 5 km löpning med det är ju bättre än inget alls! Har även hunnit med att fika med victoria! Supermysigt :) nu blir det plugg heeela kvällen lång.


Ännu en matbild...

Asså förlåt för alla matbilder men hur gott ser inte detta ut då??? Det satt fint alltså.


7,5 km

Varit på gymmet i 1 och 1/2 timme nu. Helt slut! Nu ska jag dricka te sen sova. Godnatt med er :)


Snäll dotter

Agerade kock innan och lagade lite kycklingwook till familjen. Pluspoäng hehe!! Målade precis nagalarna, blev rätt nöjd faktiskt! Får hoppas att jag inte sabbar dem som vanligt. Väntar på att mamma ska komma hem så att jag och pappa kan dra ner till gymmet. Ska springa och kötta mage.


Mys med lillebror!

Hämtade lillebror på skolan idag så har precis ätit bananpannkakor och nu kollar på vi film, små genier :)


21.31

Myser framför Maria & Mindy haha så himla goa! Hade träningsfri dag idag. Alltid lika jobbigt men skönt på samma gång. Sjukt taggad till imorgon hehe.
Käkade svingod kycklingsallad med mamma innan. Fick bli min goda kvargröra (funlight, vaniljpulver) med banan, hallon och kokos till kvällsmål.


Taken over

Godmorgon! Sovmorgon till tio idag, skönt! Sitter framför datorn och lyssnar på R&Fs nya, taken over, så jävla braaa! Här har ni spotify länken:

http://open.spotify.com/track/2tApa1Nvxs2X6ppoul9upd


Done.

Precis kommit hem från gymmet. Blev ett benpass med 45 min löpning på slutet, skönt! Nu ligger jag i soffan med fruktfat och protteshake framför topmodel.


Wanties.

Sååå fina! Frågan är om dem är för höga till vardags?


Hallon och avocado glass!

Kanske låter som en konstig kombination men avocadon smakar ingenting alls! Den gör det bara extra krämigt. Verkligen jättegott!!! Receptet är:
1 avocado
1 1/2 dl hallon
1 msk stevia
1 krm vaniljpulver
Mixas sedan med stavmixer! Hur enkelt och gott som helst.


Älskar måndagar!

Trodde aldrig att jag skulle säga det här, men måndagar är min favvodag nudörtiden. Sååå skönt med sovmorgon så ni anar inte! Har iallafall varit uppe sen 9 och hunnit äta god frukost och lunch. Nu måste jag göra klart engelskan haha. Vi hörs sen!


21.49

Sitter i soffan med nymålade naglar och kallt té haha. Glömmer alltid att dricka eftersom det är skållhett från början. Multitaskar som alltid med, mobilen, datorn och en pilgrims död på tvn. Är otroligt shoppingsugen!! Tror ni jag klarar att hålla mig till sportlovet? Vette fan asså. Har egentligen plugg men får inget gjort så det får vänta tills imorgon! Har ju trots allt fete sovmorgonen hehe.


Diamonds.

Underbart väder idag! Sitter för tillfället vid datorn och dricker kaffe. Sen tänkte jag pallra mig ner till gymmet. Ha en bra dag hörrni!


Gofrulle!

Unnade mig lite bananpannkakor idag! Alltid lika gott. Hade en riktigt bra kväll igår! Det blev kvällsgym med tjejerna sen drog vi hem till mig och kollade på fishtank och mös. Det lutar åt gym idag men vi får se! Så skönt i sängen ju...


1:a februari

Haft en riktigt bra dag! Kort dag i skolan. Fredagsfika. Kycklingsallad med stekt halloumi och nu gym! Hemma väntar en påse naturgodis. Perfekt!


RSS 2.0